KONYA / CİHANBEYLİ - Taşpınar Kavaklı İlkokulu

Ara

Sağlık bakanlığı tarafından dağıtımı yapılan Sağlık Çocuk Dergisi abone olan öğrencilerimize ulaştı.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şemseddin AYKUT okulumuzu ziyret ederek öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutladı.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü bugün yapılan programla kutlandı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler ve yazılar okundu.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 80. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

Tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da Cumhuriyetimizin ilanının 95. Yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

Anasınıfı öğrencilerimizin Cumhuriyet Bayramı etkinliği

Ekm

Cihanbeyli Belediyesi ekipleri tarafından okulumuzda çevre düzenleme çalışmaları yapıldı.

Ekm

5,6,7 Ekim 2018 Tarihleri arasında düzenlenen 6. Konya Bilim Festivaline İdareci, Öğretmen ve Öğrencilerimizle katılım sağladık.

Eyl

1/B Sınıfı Öğrencilerimiz ilk sınıf temsilcilerini seçmenin heyecanını yaşadı.

Eyl

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Eyl

Başta Okul Mürümüz Gökhan ZORAL eşliğinde öğretmenlerimiz tarafından tadilat çalışmalarımız yürütülmektedir.

May

Okul öncesi sınıfımız dönem boyunca yapmış oldukları sanat etkinliklerini kapsayan yıl sonu sergisini açmıştır.Öğretmenimiz Feyza Ebru ÇAM´a ve minik öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Mustafa Kemal Atatürk´ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 98. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimiz rahmetle anıldı.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşını kabulü kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra günün anlam ve önemini belirten yazılar ve şiirlerle program devam etti.

Türk Kurtuluş Savaşının en çetin döneminde, bir millî marşa duyulan gereksinmeyi göz önüne alarak yazılan ve bizlere armağan edilen bu milli marşı, öğrencilerimiz hep bir ağızdan coşku ve gururla okuyarak Mehmet Akif Ersoy’u saygıyla andı.